Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Αφιέρωμα από το acadimies.gr

ΜΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ (11/11/2009)
Τον περασμένο Ιούνιο η τότε διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε ότι η ανδρική ομάδα του συλλόγου διαλύεται με την αποχώρηση σεβαστού αριθμού ποδοσφαιριστών και της οικονομικής αδυναμίας για την απόκτηση νέων παικτών. Ομάδες υποδομής δεν υπήρχαν στον σύλλογο. Η τότε διοίκηση προ της οριστικής διάλυσης του συλλόγου απευθύνθηκε σε γονείς παιδιών που αγωνίζονταν σε Ακαδημίες γειτονικών χωριών και τους ζήτησαν να διατηρήσουν τον σύλλογο με την μορφή ακαδημίας ποδοσφαίρου.
Έτσι και έγινε. Υπολογίζοντας το αρχικό δυναμικό των παιχτών σε 24 άτομα στις κατηγορίες Προπαίδων και Junior, και προσλαμβάνοντας τον μέχρι τότε προπονητή ανδρικών ομάδων, Ιωάννη Ζαρογιάννη, ξεκινήσε θέτοντας συγχρόνως νέες βάσεις λειτουργίας και οργάνωσης του συλλόγου, και νέο προγραμματισμό. Η σωστή εργασία, αγωνιστική και διοικητική, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αύξησε το δυναμικό της ομάδας σε 40 άτομα , αλλά χωρίς υλική υποδομή, περιορίστηκε στον αριθμό αυτό και αποφασίστηκε να οργανωθεί η ομάδα περισσότερο για την επόμενη περίοδο. Το ταλέντο των παιχτών της ομάδας και η εξαιρετική δουλειά του προπονητή, καθιέρωσαν τις ομάδες τις Αγχίαλου σαν αδιαφιλονίκητα φαβορί των ομίλων τους.

Επιμέλεια: Νίκος Λεούδης

Διακρίνονται εκ δεξιών όρθιοι: Ανδρέας Κιλκισλής, Ντελιλάι Ερβίς, Παναγιώτης Ζαράρης, Κωνσταντίνος Τικόζογλου, Θοδωρής Παπαγεωργίου, Γιάννης Ιωάννου, Κιόσια Τζουλγιά, Ντισά Ραμαζάν.
Εκ δεξιών καθήμενοι: Ντελιλάι Φρένσι, Βασίλης Παυλίδης, Σταύρος Ιωάννου, Χάρης Αθανασίου, Ιωάννης Κοντοστάθης, Δημήτρης Σαράντης, Νίκος Αθανασίου, Χρήστος Γιαννακάκης.

Ανδρέας Κιλκισλής και Θοδωρής Παπαγεωργίου οι σέντερ μπακ και σέντερ φόρ αντίστοιχα της ομάδας τζούνιορ επιλεγέντες στην μικτή ομάδα προπαίδων της ΕΠΣΜ

Προθέρμανση της ομάδας πριν τον αγώνα υπό τις οδηγίες του προπονητού Ιωάννη Ζαρογιάννη

Προθέρμανση της ομάδας πριν τον αγώνα υπό τις οδηγίες του προπονητού Ιωάννη Ζαρογιάννη

Τα junior της ομάδας διακρίνονται: από δεξιά πάνω οι: Κυριάκος Νικηφοράτος, Γιάννης Κοσμίδης, Κυριάκος Φαρμάκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιώργος Κατσαφυλλούδης, Νίκος Μουμιάδης, Λεωνίδας Σαράντης, Δημήτρης Αθανασίου, Θανάσης Κοκκάλης, ενώ δεξιά κάτω είναι οι: Γιάννης Μουμιάδης, Μάρτη Λάτο, Έρη Γκογκολάρι, Αντώνης Σαράντης, Σοκόλ Ντίσα, Κωσταντίνος Πετσάκου, Ζαχαρίας Μάντσκα

Κωνσταντίνος Πετσάκου. Ένας πολυτάλαντος παίκτης της ομάδας των Junior, επίλεκτο μέλος της μικτής ΕΠΣΜ
Προθέρμανση της ομάδας των Junior.

Προθέρμανση της ομάδας των Junior.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου